dissabte, 17 de març del 2012

L'arbre de les històries

Títol: L'arbre de les històries 
Il·lustrador: Bartomeu Seguí
Edita: Animallibres, 2009
Format: 13×20,5
Pàgines: 120
ISBN: 978-84-96726-69-7


Tot va començar amb una notícia a la premsa: «Ben aviat les biblioteques desapareixeran. Els llibres seran substituïts per càpsules de lectura». Després va venir l’ordre d’enderrocament… I per a complicar més les coses, la Nit de Reis, en Jonàs el bibliotecari troba una nena misteriosa a les portes de la biblioteca. Qui pot ser aquest personatge captivador que capgirarà la vida d’en Jonàs?

8 comentaris:

  1. Molta sort i benvinguda al món blogger, m'agrada el disseny i la foto de portada... Sembles penjada ben bé a l'arbre de les històries. Ja saps que per a mi, aquesta, és la millor novel·la infantil que he llegit mai, no deixis mai de recollir fruits d'aquest arbre i regalar-nos als teus lectors històries tan fascinants com aquesta.

    ResponElimina
  2. Hola Santi!

    Es molt bonic això que dius i espero poder-ho fer, almenys el desig no em falta!

    Et diré un secret:L'encant del blog i tot el seu disseny és obra d'en Jordi Riera, com veus, un artista de l'imatge!!! ( Ja te'l presentaré un dia si s'escau) Si no fos per ell encara hagués tardat uns quants anys més a tenir-lo. :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. em recomanes algun llibre per l'institut que no sem fagi pesat

      Elimina
  3. Hola Eulàlia!
    És la primera vegada a la vida que escric en un blog i no sé si aconseguiré que es publiqui el que estic escribint, però vull felicitar-te per la publicació de Cargol,i què faràs dins un iglú?, agrair-te el detallet d'haver-me regalat un exemplar i manifestar que estic absolutament d'acord amb la opinió de Santi Baró sobre L'arbre de les històries. Ja saps que jo sempre he tingut fe en aquesta novel·la i la veritat és que el reconeixement d'un lector i escriptor de l'alçada Santi Baró confirma la qualitat de l'obra.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Bon dia Eulàlia. Sóc en Carles, mestre d'una escola de Barcelona. Ens agradaria convidar-te per a que vinguessis al nostre centre. Portem un parell d'anys llegint "L'arbre de les històries" i ens encantaria que vinguessis.
    Seria possible?
    Gràcies ;)

    ResponElimina
  6. Hola, m'agradaria saber les descripcions de tots els personatges, si o si, de caràcter i física, gràcies

    ResponElimina